Здравеопазване

Дентална практика Д-Р ВЪЛЧАНОВИ отваря врати през май, 1992г. и един от първите частни кабинети на територията на район Витоша, гр. София.Практиката е оборудвана със съвременна, високотехнологична и доказала се във времето апаратура, която е гаранция за безопасност както на пациентите, така и на персонала.Друга част от оборудването включва дигитален рентгенов апарат за секторни рентгенографии, монтиран през 2012г.Д-Р ВЪЛЧАНОВИ разполагат още с модерна физиотерапевтична апаратура, комбинирана с лазер терапия. Всички инструменти се съхраняват в индивидуални пликове и се стерилизират в автоклав тип ‘Б’.

Фирмата „Протей – М“ е създадена през 1991 г. с предмет на дейност разработване и внедряване на биотехнологии за производство на пробиотици и функционални храни за здравословно и рационално хранене и за профилактика и лечение на заболявания на храносмилателната система, на някои жлези с вътрешна секреция на ендокринната система, уро-отделителната и нервната системи. В нея творят високо квалифицирани специалисти – инженери, технолози, микробиолози. През последните десет години фирма „Протей – М“ създаде, регистрира и утвърди повече от 20 пробиотични препарати с търговското наименование „Ентеросан“.

 

Научно-производствено Предприятие НПП „БИОНОКС“,основано през 1991г от група учени e производител на Супер Препарата ИМУНОФАН Спрей.При срив на имунната система по различни причини – огромен стрес или въздействие на химически вещества, тогава ни атакуват тежки заболявания, включително онкологични. За да не се допусне това, трябва да се приемат препарати, които нормализират имунитета.

 

Иновативна българска компания, която е производител на 100% органични торове.Лумбреко е основана през 2014 година и произвежда органични торове, които са приложими както в биологичното, така и в конвенционалното земеделие.Лумбреко е базиран на прецизна комбинация от различни органични компоненти, които доказано повишават качеството и количеството на реколтата.