Строителство

През 1991 г. Основахме “БИГЛА III” ООД с убеждението, че луксозно строителство, базирано на високи технологии и качествено изпълнение на всеки детайл, можем да направим страната ни по-красива. Започнахме като спринтьори, увлечени от динамиката на десетилетията. За изминалите години изградихме десетки жилищни и бизнес сгради. С времето целите ни станаха по-смели. Доказахме, че сме готови да реализираме Европейски проекти и стъпихме на международни пазари.

ИДЕЯ ХОУМ ЕООД е българска строително-инвестиционна компания.Повече от 18 години проектираме и изграждаме първокласни жилищни сгради, чиято стойност устойчиво расте във времето. В работата си се водим от мисията всеки клиент да получи мечтания дом.Строим безупречни сгради на внимателно подбрани локации. Използваме висококачествени материали, най-добри инженерни практики и съвременни европейски стандарти за строителство и енергийна ефективност.С внимание към детайла и качествено изпълнение постигаме хармония между естетика и функционалност.Доволните клиенти са нашата увереност. Те ни вдъхновяват да влагаме сърцата и душите си във всеки следващ проект.Домовете, които строим, не са просто бизнес, а дългосрочна връзка с човека — мост, по който вървим с поглед в бъдещето и вяра за един по-приветлив град.ИДЕЯ ХОУМ – по-добрият стандарт на живот.

КОНТРАКТ СИТИ  осъществява строителство на сгради и всички дейности съпътстващи процеса, както и търговия с недвижими имоти. Над 30 години динамично развитие, което не е прекъснато нито за ден от предизвикателните събития в бранша.
Амбициозната идея стартира през 1992 г. от приятелството и общата визия за бъдещето на инж. Тано Нейчев и инж. Любомир Чавдаров. През годините ръководената от тях компания извоюва солидни пазарни позиции и заслужен престиж сред клиентите, както и в средите на строително-предприемаческата колегия.
От началото на 2020г. управител става и инж. Асен Чавдаров, който достойно замества своя баща инж. Любомир Чавдаров отдал се на заслужена почивка. Безусловно следва очертаните от баща си принципи, но има и своя почерк върху работата на фирмата.

Група ТОБО е учредена през 1992 година от инж. Антон Маждраков и инж. Борислав Пашов. През 2000 година като съдружник се включва инж. Георги Шопов. Структура: Групата развива дейността си в три офиса на територията на гр. София и един в гр. Хасково.Разполага с проектантски отдел от 35 човека, отдел геодезия 3 човека, отдел проучване и процедиране от 9 човека, отдел продажби от 3 човека, отдел юридически от 2 човека, отдел административен от 3 човека, отдел техническо ръководство от 12 човека. В зависимост от изпълняваните обекти изпълнителския състав достига до 160 човека.Групата функционира, чрез структура от фирми специализирани в определена дейност и проектни дружества. Собственикът на дружествата е ТОБО ГРУП.                                                                                          Фирмена дейност:Групата извършва предпроектни проучвания, градоустройствени процедури, проектиране, изграждане, въвеждане в експлоатация на широк спектър от обекти като жилищни блокове, бензиностанции, лифтове, хотели, административни и обществени сгради, промишлени обекти, проекти по обществени поръчки.

ТАЛ Инженеринг е утвърден лидер в строителния бранш, който предлага пълният процес от консултация, проектиране, инженеринг, производството и монтажа на фасади и сградни обвивки. Производствената база на ТАЛ Инженеринг в София има капацитет от 100 хил. кв. м. висококачествени фасада, дограма и разнообразни продукти. Разполагаме със съвременно техническо оборудване и машини с висока производителност, прецизни софтуерни решения. Именно комбинацията от съвременни технологии, сертифицирани материали и подготвени професионалисти гарантират качеството, безопасността и стриктното спазване на европейските регулации и световните стандарти в работата на ТАЛ Инженеринг.

Фирма „Енев“ е създадена през 1991 г. с предмет на дейност проектиране, изработка и монтаж на изделия предназначени изцяло за фасадно оформление на жилищни и обществени сгради.Производствения ресурс на фирмата е организиран  в с. Дибич, разположен на 16 000 м2, с 7000 м2 застроена площ. “Енев”ООД  има изградена собствена административна и складова база и в гр. СофияВъв фирмата работят 50 човека ангажирани в производство на AL и PVC дограма, окачени фасади, стъклопакети, прахово боядисване, метални конструкции, облицовка с композитни панели, керамика и HPL. Фирмата ни разполага с оборудване за производство на дограми от ф-ма ELUMATEC – Германия и линия за производство на стъклопакети TRIULZI-Италия.Освен производство фирмата развива и търговия с поликарбонатни плоскости и аксесоари. Официален представител за България на висококачествен поликарбонат марка Macrolux произведен от  Stabilit Suisse Швейцария. Изградена е търговска складова мрежа в цялата страна.Фирмата е член в Камарата на строителите.

Фирма Perfecto Group International е създадена през 1993г. Основната дейност е в сферата на архитектурно и инженерно проектиране на сгради и съоръжения вкл. жилищни сгради и комплекси, административни логистични, сгради със специално предназначение като посолства, болнични заведения, клиники, спортни сгради и др., хотели и комплекси, преустройства и смяна на предназначението, градоустройствено проектиране, както и строителство на такива, проектно управление в строителството, консултантски услуги и прединвестиционни проучвания, недвижими имоти, внос и монтаж на специализирани и огнеупорни врати, производство на пясъчно-полимерни керемиди с профил „Castle” и търговия с тях извън България и др. Фирмата има проекти в инфраструктурно тунелно строителство в Ливан.

Фирма Retro Build е създадена през 2006 г. с профил строителство на сгради до ключ и строително-монтажни дейности с разнообразен характер. Предлага и строителна механизация за вертикална планировка, изкопи, транспорт, повдигане и товаро-разтоварни дейности.

Строителна фирма „АС Стройинженеринг“ ООД е създадена през 1992 год. и е специализирана в пълен инженеринг в областта на капиталното строителство, проучване, проектиране, строителство на сгради и съоръжения и търговия с недвижими имоти. В своята многогодишна история фирмата е изградила и предала с акт 16 повече от 40 сгради и съоръжения на територията на гр. София с над 85 000 кв.м. разгъната и застроена площ.Фирма „АС Стройинженеринг“ ООД разполага със собствена производствена база, строителна техника, инвентар, транспортни средства и кантора за недвижими имоти, което и позволява да обхване комплексно всички страни на строителния процес от проектиране до продажба на готовите недвижими имоти.Фирма „АС Стройинженеринг“ ООД е специализирана в класически тип монолитно строителство, като прилага всички съвременни технологии и материали, утвърдени в световната и европейската практика.Цялата дейност на фирма „АС Стройинженеринг“ ООД от проектанската маса до последния детайл е съобразена с вкусовете и желанията на клиента. Най-добрата реклама за фирмата са препоръките на обитателите на построените от нея жилища и офиси.

Строителна компания – високото строителство, транспортна инфраструктура, енергийна инфраструктура, благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазване на околната среда.

ГЕОКОНСТРУКТ ООД е проектантска фирма, специализирана в следните области на проучване и проектиране: Геотехника, Хидротехника, Хидрогеология, Хидрология, Хидрология, Гражданско строителство, Транспортно строителство, Екология и опазване на околната среда.В сферата на геотехниката ГЕОКОНСТРУКТ ООД разполага с технически и квалификационни възможности да изпълнява проучвателните дейности (хидроложки, хидрогеложки и инженерно-геоложки проучвания) до крайния проект за отделните съоръжения.В областта на хидротехниката, ГЕОКОНСТРУКТ ООД е специализирано да извършва и анализира първоначални хидроложки изследвания, въз основа на които изгражда окончателен работен проект за отделните хидротехнически съоръжения.Дружеството поддържа плодотворни работни контакти с водещи инженерни фирми от Швейцария, Австрия, Холандия, Русия, Сърбия, Македония и други.Усилията на ръководството са насочени към тясно сътрудничество с клиентите, откликвайки на техните нужди за високо качество и на изискванията им по отношение на време и бюджет.

Инфра Keпитал EООД е фирма с дългогодишен опит в геотехническите проучвания, проектиране и строително-монтажни работи в България. Ние сме силен екип, с голям набор от специалисти, и основната цел – да проектираме и реализираме най-ефективните решения на геотехническите проблеми. Обхватът ни на проектиране и строителни дейности е насочен към стабилизиране на почвени и скални откоси. Ние сме представители на водещи Европейски компании в областта на геотехническото проектиране, затова нашите знания и технически възможности отговарят на най-новите стандарти и наредби в тази област.

БИЛД КОМЕРС

НЕЗАВИСИМ СТРОИТЕЛЕН НАДЗОР В ПРОЕКТИРАНЕТО И СТРОИТЕЛСТВОТО

МАСИВ ТРЯВНА