Търговски дружества

Фирма „ВАРМЕТ“ЕООД  се занимава основно с търговска дейност. Основните продукти, с които търгуваме са следните:

 1. Метални варели за съхранение на масла и горива.
 2. Урея земеделска и техническа за производство на
 3. Търговия с отпадъци и пластмаси.
 4. Доставка на алтернативни горива за ТЕЦ и циментови заводи.
 5. Доставка на дървени палета

  Николай Миховски – собственик и управител.

  +359 890 998837

  varmet.ltd@gmail.com

Фирма „ЙОТОВ И СИН“ ООД е създадена през 1991 г. Занимава се основно с външнотърговска дейност – с продукти както на военната промишленост, така и на гражданското производство.Фирма „Йотов и син“ ООД има официални представители и сключени агентски споразумения с чуждестранни партньори, с които работи по съвместни проекти – доставка на авиационна техника, бронетанкова техника и военно оборудване в трети страни.
Конкурентноспособността на фирмата се определя от създадения висококвалифициран и опитен екип.Фирмата притежава Пълен лиценз за износ, внос и трансфер на оръжия, Удостоверение за регистрация за брокерска дейност с оръжия между две трети страни и Удостоверение заа регистрация за износ и трансфер на изделия и технологии с двойна употреба. Тези лицензи се издават от компетентните държавни институции на основание постигнати резултати, търговска коректност и стриктно спазване на специфичните изисквания към този вид дейност.

SKOK BG оперира на българския пазар с основна цел предоставянето на висококачествени спортни продукти на закрито и открито. Предлагаме пълен набор от спортни стоки, като продуктовата ни гама се увеличава ежемесечно.

Зад брандът стои една от най-сигурните и иновативни фирми в областта на хранително-вкусовата промишленост. Искрено вярваме, че храната е в основата на дълголетието и пълноценния живот. Храните, които предлагаме са гарантирано произведени от качествени, чисти и специално подбрани съставки.

 

Кафе бутик и онлайн магазин за кафе, чай, кафемашини и аксесоари.