Енергетика

През 1948 г. е създаден първият цех на Централна енергоремонтна база – малък цех за ремонт на въртящи се електрически машини.През 1956 г. ЦЕРБ започва да извършва ремонтни дейности на трансформатори. Необходимостта от механична обработка на съоръженията обуславя и откриването на механичен цех.В стремежа си да предостави комплексни услуги, през 1965 г., ЦЕРБ продължава да се развива със създаването на специализиран транспортен отдел.Десет години по-късно, през 1975 г., към ЦЕРБ възникват и още две звена: контрол на метали и лаборатория за виброанализ и балансиране.Развитието на технологиите налагат въвеждането на още съоръжения и дейности, като към днешна дата в ЦЕРБ работят повече от 150 квалифицрани инженери, техници, служители и работници. Базата разполага с 20 000 m2 застроена площ, включваща производствени помещения, цехове, лаборатории и административни сгради.Нашата история, опит, ценности и граденото с години доверие ни е утвърдило като предпочитан партньор при ремонт на електрически съоръжения, трансформатори и въртящи електрически машини в България и Югоизточна Европа. Ежедневно работим за затвърждаване и развитие на позициите ни, както и за устойчиво разрастване на традиционните ни дейности, увеличаване на обема им и търсене на нови пазари.Днес наш основен стремеж и цел непрекъснато усъвършенстване. То ни е помогнало не само да оцелеем и да се развиваме, но и към настоящия момент се стремим успешно към конкурентния международен пазар. Следваме нашата визия, опирайки се на солиден бизнес модел, изграден на базата на четири основни стълба: високи стандарти и качество; сътрудничество с клиентите и грижа за техните инвестиции; разумни цени; комуникация и мобилност.Отговаряме на нуждите на нашите клиенти, работейки съвместно с тях, грижейки се за техните инвестиции. Опитваме се винаги да предложим нашите услуги и продукти на разумни цени. Използваме своя опит за да разширим перспективите си в рамките на една гъвкава и бързо реагираща организация.

Afore България е официален вносител на висококачствените соларни инвертори Afore New Energy за България, Румъния и Гърция.  Постоянни наличности на склад в гр. София. Предлагаме обучение за монтажници. Гаранционен и извън гаранционен сервиз.

Всички инвертори Afore се предлагат на пазара с 5 годишна гаранция. Възможност за удължаване до 10 години.

Euromatica е един от най-големите вносители на фотоволтаично оборудване. Eекслузивен представител на водещи световни производители в сектора на зелена енергия – фотоволтаични панели, соларни инвертори, акумулаторни групи, конструкция и други продукти. Фирмата е ексклузивен представител за България на високо качествената италианска автоматика за врати и паркинг бариери Life Home Integration, като поддържа на склад цялата гама продукти.