Tinger

Българската марка е регистрирана от едноименната фирма Тингер ООД, основана през 2003 г. с основна дейност производство на спортни облекла и специализирана в производството на професионална спортна екипировка.
Днес марката е признато име в създаването и разработването на най-широката гама от професионална спортна екипировка със специализирани облекла за всеки спорт.
Спортните екипи на са специално конструирани, разработени и лабораторно изследвани с оглед специфичните нужди и изисквания за професионалния спорт.
Произведени са в България от висококачествени български платове (трайни, дишащи, антипилингови) и материали, които, в комбинация с изключителното качество на изработка, осигуряват пълна функционалност и комфорт за всеки спортист.
Компанията от 9 години е и на международния пазар. Изнася готова продукция от спортни облекла за Великобритания, Холандия, Германия, Франция, Малта и др.
Защото има предимства:
гъвкаво производство за малки количества и бързи поръчки;
изработва уникални модели;
модерен дизайн с гарантирано качество и срок на доставка;
работи изключително поръчково, изработва специални поръчки за бутикова екипировка;
изпълнява поръчки по идея на клиента, без ограничение в сложността на модела - цвят, плат, размер и печат(номера, лога, спонсори), съобразено с клубните цветове и символи;
използва най-новата технология(сублимация) за цялостен печат в плат на всички видове екипи;
осигурява пълен комплект спортна екипировка за всеки вид спортен клуб;
най-оптималната формула за модерен дизайн, съвършено качество и ниска цена.

          logo1 

 

 

 

 

 

 

 

mail