about us

Фирма „МАРШАЛ 91” ЕООД е създадена през 2012 год. Специализиран производител на директни плодови сокове.
Търговската марка на директните плодови сокове, произвеждани от фирма „Маршал 91” ЕООД е „БАГРА”.
Натуралните сокове марка «БАГРА» са подходящи за абсолютно всички хора, включително диабетици и изключително полезни за деца.
Фирмата притежава съвременен и високо-технологичен цех за производство на директни плодови сокове и хладилни камери за съхранение на плодове, находящи се в с. Граница, обл. Кюстендил. Района на предприятието е традиционен производител на плодове, попадащ в зона на преходно-континентален климат със средиземноморско влияние.
В предприятието се произвеждат директни плодови сокове, които се добиват директно от пресни плодове без добавка на захар, подсладители, ароматизатори, вода, концентрат и консерванти и се отличават със своите отлично запазени натурални вкусови качества. В сравнение с традиционно произвежданите сокове, по отношение на хранителни и здравословни качества, директните плодови сокове марка “БАГРА” отговарят в по-голяма степен на новите изисквания за здравословно хранене и напитки.
Според пазарните изисквания за качество, хигиена, безопасност и трайност на произвежданите храни за произвоството на плодовите сокове се използват съвременни и професионални машини и технологични схеми, на водеща в бранша фирма.
Предприятието произвежда основно 100% директен ябълков сок (сладък и с леко кисел привкус), които се предлагат в опаковка от 3 литра – кутия от типа „bag in box”. Във възможностите и технологичното оборудване на фирмата се включва и опаковането в торби със съвместимост 20 литра.
Предимството на «bag in box» опаковката е методът за съхранение и наливане без външен достъп на кислород, предпазвайки натуралния сок от загуба на вкусови качества и окисляване.
Технологията на директните плодови сокове е студено пресован сок, без добавена захар, подсладители, вода, консерванти, концентрати и ароматизатори. Влиянието на външната среда върху вкуса и качеството на продуктите са сведени до минимум.
Освен 100% ябълков сок (сладък и с леко кисел привкус), в момента предприятието произвежда и предлага на пазара в кутии със съвместимост 3 литра и комбинирани сокове (микс) от плодове, а именно:
сок от ябълка и синя слива;
сок от ябълка и боровинка;
сок от ябълка и вишна;
сок от ябълка и грозде;
Фирма “Маршал 91” ЕООД в момента въвежда и натурални сокове (ябълка и различни миксове) в стъклени бутилки 0,250 мл.
Във всички произвеждани натурални сокове - Плътния и свеж вкус на плодовете в соковете марка «БАГРА» са изцяло запазени.
Във фирмената политика е заложено с марка «БАГРА» да се обозначават само гарантирано натурални продукти от собствени насаждения.
Плодовете, от които се правят натуралните сокове са от градините на собственика на фирмата, които са отглеждани натурално, с грижа, подход и обработка от професионални работници, с цел постигане на качествено производство.
Качеството на продукцията е гарантирано, като плодовете са сертифицирани по GLOBAL G.A.P. – сертификат за качествена земеделска продукция.
В следствие на всички мерки, които фирма «Маршал 91» ЕООД е приедприела за представяне на нови качествени и натурални продукти на пазара с марка «БАГРА», предлаганите директни натурални сокове са сертифицирани съгласно FSSC 22000 – система за управление на безопасността на хранителните продукти.
Фирма «Маршал 91» ЕООД е осигурила подходящи моторни превозни средства с хладилна надстройка за индивидуални логистични решения и доставки до Централни складове или бази на Клиентите.
Така подбраните МПС са подходящи за превозване на всякакъв тип хранителни продукти и напитки.
Натуралните сокове се транспортират в палет, съдържащ 48 кашона, като в един кашон са поставени 4 бр. кутии от 3 л.

 logo

 

 

 

 

 

 

mail